image-default

Welkom bij Dejavu Events

Sinds het jaar 2007 is Dejavu Events actief in het organiseren van evenementen. Het is opgezet door drie jonge ondernemers met een passie voor het vak. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een professionele organisatie, die zich landelijk op de kaart wil zetten.

Dejavu Events staat bekend om zijn innovatieve evenementen op zowel in- als outdoor locaties door het hele land. Bij alle evenementen worden hoge eisen gesteld aan de beleving, productie en horeca om zo een constante tevredenheid bij het publiek te creëren. De kwaliteit is dus vele malen belangrijker dan de kwantiteit.

Over ons

Het publiek waar wij ons op richten is jong, ambitieus en dynamisch. Op de evenementen willen wij ons onderscheiden door ons gevarieerde muziekaanbod, de hoge vrouwvriendelijkheid, maar vooral de sterke interactie met het publiek. Hierdoor is er in de loop der jaren een grote vaste aanhang ontstaan die onze evenementen trouw bezoekt.

Naast de eigen evenementen is Dejavu Events ook gespecialiseerd in advies, conceptontwikkeling, boekingen, promotie, communicatie en participatie. Wij werken nauw samen met een aantal vaste betrouwbare partners, loyaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.